П Л А С Т М А С О В И   И З Д Е Л И Я

Начало

Добре дошли в интернет страницата на Филпласт ООД. Ние сме производители на пластмасови изделия и инструментална екипировка с доказано качество. От 1993 г. работим за нашите клиенти във фабриката ни в село Ягодово, близо до град Пловдив.

Гордеем се с това, че работим с отдаденост и усърдие за всеки наш клиент и за всяко изделие, което създаваме. Доверието на клиентите ни е нашият най-ценен актив, благодарение на който се развиваме вече повече от две десетилетия. Към всеки поет ангажимент подхождаме с отговорност, като основната ни цел е да доставяме надеждни продукти и инструменти с неоспоримо качество.

Дългогодишният ни опит както в производството на пластмасови изделия, така и на матрици, ни дава възможност да осигурим качествени продукти. Прецизността ни е ценена от нашите български и международни клиенти, сред които са Liebherr, Continental и Prista-Oil. Нашият щателен контрол на качеството гарантира стабилност на предоставяните продукти и услуги, като по този начин се грижим бизнесът на клиентите ни да работи гладко и безпроблемно.